Planken over? Dit kun je ermee doen!

Voor veel projecten in de eigen woning zijn planken nodig. Dit komt omdat planken een natuurlijke uitstraling hebben en mensen deze dan ook graag in de eigen woning verwerken. Nu is het vaak op voorhand lastig om in te schatten hoeveel planken je precies nodig hebt. Het komt dan ook met regelmaat voor dat een klusser enkele planken overhoudt. Dit kan voor de klusser erg vervelend zijn. Dit komt met name doordat planken behoorlijk log zijn en relatief veel ruimte innemen als het gaat om opslag. Daarnaast zal weggooien als ontzettend zonde voelen. Gelukkig zijn er nog tal van manieren om de planken toch in de eigen woning te gebruiken. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder! In deze blog vertellen we je hier namelijk meer over.

Badplank

Er zijn weinig dingen ontspannender dan in bad genieten van een goed boek of een lekker glas wijn. Nu zit het grote gevaar van deze activiteiten hem in de plek waar de activiteiten uitgevoerd worden. Je zult je namelijk continu bezig houden met het feit dat je je glas of je boek niet in het water moet laten vallen. Een badplank biedt hierin een ideale oplossing. Dit is een plank die over de badrand geplaatst kan worden. Je kunt de badplank gebruiken als stabiele en veilige basis in het bad waardoor je zelf weer optimaal kunt genieten!

 je je glas wijn of je boek laat vallen 

Wandplank

Een steeds populairder wordend stuk interieur is de wandplank. Dit zit hem met name in het feit dat de wandplank een leuke toevoeging kan zijn op ieder interieur. De wandplank wordt aan de muur gemonteerd met plankdragers en zal een stukje diepte aan de ruimte toevoegen. Doordat de wandplank een stuk van de muur uitsteekt kun je deze ook nog eens voor verschillende doeleinden gebruiken. Je kunt hier bijvoorbeeld wat plantjes op kwijt, maar ook een leuke foto van jou en/of je gezin. Een waardevolle toevoeging op ieder interieur!

About the author